Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu - İşte Göztepe'nin yeni stadının son hali | TRT Spor Foto Galeri : Göztepe gürsel aksel stadyum inşaatı bitmek üzere.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu - İşte Göztepe'nin yeni stadının son hali | TRT Spor Foto Galeri : Göztepe gürsel aksel stadyum inşaatı bitmek üzere.. 09 aralık 2019, pazartesi 13:55 son güncelleme: Gürsel aksel #göztepe stadyumu'nun mimarı tuğrul büyükköken ile, bu hafta açılışı gerçekleşecek olan stadyum hakkında keyifli. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Şeklen güzel olan izmirimin yeni stadyumu.

Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını gürsel aksel stadyumu'nda oynamaya başlayacak. Göztepe'nin geleceğinin temeli burada atılıyor. Gürsel aksel stadyumu, tam adıyla gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, i̇zmir'in konak ilçesinde bulunan 20.040 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyumdur. 2 yıldır yapımı devam eden stadyumun en geç 17 ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor. Temel verilerin yanı sıra, adres, erişim, farklı özellikler, stadyumdaki fiyatlar vs isim hakları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

İşte Göztepe'nin yeni stadının son hali | TRT Spor Foto Galeri
İşte Göztepe'nin yeni stadının son hali | TRT Spor Foto Galeri from www.trtspor.com.tr
Instagram posts from göztepe gürsel aksel stadyumu. Çift katlı, localara, kafelere, mağazalara, otoparka sahip. Takımımıza ve tüm izmirlilere hayırlı olsur inşallah. Gürsel aksel stadyumu, tam adıyla gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, i̇zmir'in konak ilçesinde bulunan 20.040 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyumdur. Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum, 20 bin 40. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. Şanlı göztepe gürsel aksel stadı'nda egeden spor.

Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum.

Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi), colloquially known as gürsel aksel stadium is a football stadium located in üçkuyular, göztepe, a neighbourhood in the konak district of i̇zmir, turkey. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Tüm bilinmeyenleriyle gürsel aksel #göztepe stadyumu de marke. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola. Stadium, arena & sports venue in i̇zmir, turkey. The latest tweets from gürsel aksel stadı (@goztepestadi). Ev sahibi göztepe futbol takımının eski stadyumu ve eski tesisleri olan ana merkez yıkılarak aynı arazi üzerine. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. 1662 ziyaretçi göztepe gürsel aksel stadyumu ziyaretçisinden 247 fotoğraf ve 26 tavsiye gör. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Izmir'in güzelyalı semtindeki göztepe'ye ait ufak stadyum.

Göztepe gürsel aksel stadyum inşaatı bitmek üzere. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi), colloquially known as gürsel aksel stadium is a football stadium located in üçkuyular, göztepe, a neighbourhood in the konak district of i̇zmir, turkey. Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını gürsel aksel stadyumu'nda oynamaya başlayacak. Gürsel aksel göztepe stadyumu twitter hesabı. Tüm bilinmeyenleriyle gürsel aksel #göztepe stadyumu de marke.

gursel-aksel-stadyumu-polikarbon-2 | Polikarbonat
gursel-aksel-stadyumu-polikarbon-2 | Polikarbonat from www.polikarbonat.com
Göztepe gürsel aksel stadyumu i̇zmi̇r büyükşehir belediye meclisi, göztepe gürsel aksel stadyumu'nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! 26 ocak 2020 i̇zmir göztepe gürsel aksel stadyumu açılışı. 657 likes · 551 were here. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola. Şanlı göztepe gürsel aksel stadı'nda egeden spor. 1662 ziyaretçi göztepe gürsel aksel stadyumu ziyaretçisinden 247 fotoğraf ve 26 tavsiye gör. İzmir'in konak ilçesi üçkuyular mahallesi'nde.

Şanlı şerefli göztepe'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve gollergöztepe :

Tüm bilinmeyenleriyle gürsel aksel #göztepe stadyumu de marke. Ulaşımın, başta metro'nun halini düşünemiyorum ben asıl. Şanlı şerefli göztepe 'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve goller göztepe : Göztepe'nin geleceğinin temeli burada atılıyor. İzmir'in konak ilçesi üçkuyular mahallesi'nde. Gürsel aksel stadyumu, tam adıyla gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, i̇zmir'in konak ilçesinde bulunan 20.040 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyumdur. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. 1662 ziyaretçi göztepe gürsel aksel stadyumu ziyaretçisinden 247 fotoğraf ve 26 tavsiye gör. Yeni stadı göztepe gürsel aksel stadı'nda beşiktaş'ı ağırlayan göztepe'de taraftar ilk i̇syan marşı'nı hep bir ağızdan söyledi. Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. Göztepe gürsel aksel stadyumunun açılış günü. 2 yıldır yapımı devam eden stadyumun en geç 17 ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz.

Gürsel aksel #göztepe stadyumu'nun mimarı tuğrul büyükköken ile, bu hafta açılışı gerçekleşecek olan stadyum hakkında keyifli. 1662 ziyaretçi göztepe gürsel aksel stadyumu ziyaretçisinden 247 fotoğraf ve 26 tavsiye gör. Takımımıza ve tüm izmirlilere hayırlı olsur inşallah. Göztepe gürsel aksel stadı ilk i̇syan marşı kivanç tatlicioğlu. Gürsel aksel spor ve yaşam merkezi, ya da gürsel aksel göztepe stadyumu (gags) i̇zmir'in konak ilçesi güzelyalı mahallesinde bulunan 30.035 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum.

İZMİR | Göztepe Gürsel Aksel Stadium | 25,035 | Com | Page ...
İZMİR | Göztepe Gürsel Aksel Stadium | 25,035 | Com | Page ... from fs5.directupload.net
Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Göztepe'nin geleceğinin temeli burada atılıyor. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. geri gürsel aksel stadyumu göztepe kulübü için, eski stadyumun yerine, i̇zmir'in konak ilçesinde konumlanmak üzere günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarlanmış karma kullanımlı bir yapıdır. Şanlı şerefli göztepe'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve gollergöztepe : Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum. Göztepe gürsel aksel stadyumu, i̇zmir.

Şanlı şerefli göztepe'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve gollergöztepe :

Gürsel aksel göztepe stadyumu inşaatında sona yaklaşılıyor, göztepe tarihinde yeni bir devir başlıyor. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! geri gürsel aksel stadyumu göztepe kulübü için, eski stadyumun yerine, i̇zmir'in konak ilçesinde konumlanmak üzere günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarlanmış karma kullanımlı bir yapıdır. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Şanlı şerefli göztepe 'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve goller göztepe : Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi), colloquially known as gürsel aksel stadium is a football stadium located in üçkuyular, göztepe, a neighbourhood in the konak district of i̇zmir, turkey. Göztepe gürsel aksel stadyumu i̇zmi̇r büyükşehir belediye meclisi, göztepe gürsel aksel stadyumu'nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi. Çift katlı, localara, kafelere, mağazalara, otoparka sahip. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum, 20 bin 40. Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. 26 ocak 2020 i̇zmir göztepe gürsel aksel stadyumu açılışı. Göztepe gürsel aksel stadyumu, 25 bin 35 kişilik kapasiteye sahiptir.

Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum göztepe. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz.

Post a Comment

Previous Post Next Post